Cavitation & radiofrekvens

Vad är Cavitation och radiofrekvens?

Cavitation och RF hjälper till med att få igång stagnerade områden genom att luckra upp sammanväxningar i hud, bindväv, fascia och på så sätt återfår du ett mer gynnsamt naturligt flöde av energi, lymfa, blod…
Cavitation innebär att ultraljud får både lymfa och fettceller att vibrera.
Detta stimulerar vårt lymfflöde och cirkulation. Fettcellerna sprängs och avlägsnas den naturliga vägen genom lymfan och urinen.
Radiofrekvens påverkar lymfcirkulationen och blodcirkulationen. Gör att svullnader och ödem dämpas. Stramar upp huden, smälter ner fettceller, löser upp stagnation genom att luckra upp sammanväxningar i hud och bindväv och hjälper kroppen att få ut överflödig vätska, slagg, överskottsfettet via njurar, lever, lymfa och urin.
Skönhetsmässigt används denna maskin till att fixa celluliter, grova porer, rynkor, slapp hud, dubbelhaka, rosacea, smälta fett, minska svullnader, ödem och ärr.
Ta bort fettet på oönskade områden tex ridbyxlår, depåer med fett och även så man kan få midja.
För hälsan så går denna maskin att använda till så mycket mer, stärka kroppens lymfssystem och ge det en skjuts genom att ta bort stopp och blockeringar.
Stela ryggar, tjurnacke, puckelrygg, led och muskelvärk, kristallsjukan, huvudvärk, migrän, trög mage, utmattning och onda knän/nackar/axlar och mycket mycket mer.
Jag är utbildad inom Cavitation och Radiofrekvens av Academy of Nature (Instagram) och följer Body Cleanse-gruppen på Facebook rekommendationer för att sätta hälsan i fokus.