Resultat

Det enda som fungerat för mig

Jag kom till Sofie helt utmattad och med många konstiga symptom. Jag var helt slut, deprimerad och kände att mitt liv sakta rann ur min kropp. Med halvslutna ögon och en hjärna som inte fungerade. Jag hade också en oförklarlig hosta som började för 3,5 år sedan. Efter första behandlingen så var mina ögon vidöppna och klarblå, 4 behandlingar senare är min hosta borta, jag har fått tillbaka min energi. Har haft lymfkörtlar i halsen sen 25 år tillbaka som varit stora som pingisbollar, de är också borta nu. Har sökt så många läkare utan att få hjälp men Sofie har gett mig livet åter. Jag rekommenderar verkligen Sofies frekvensterapi, det enda som fungerat för mig.
Marie, 57 år

Frekvensterapi räddade mitt liv

Fick ett väldigt proffsigt och personligt bemötande av Sofies Frekvensterapi i Järfälla. Jag skulle kunna skriva en hel novell här hur mycket Sofie har hjälpt mig. Har haft en drös av problem som hon hjälpt mig med en efter en. Bl.a. så har jag Hashimotos sjukdom och min sköldkörtel pendlar mellan över och underfunktion. Mycket problem med UVI, histamin intolerans och allergier. kunde knappt äta något och kräktes ca en gång per vecka. Men måste säga att det har blivit avsevärt mycket bättre efter en parasit-rening och antal terapisessioner. Jag beslutade mig för att helt sluta med Levaxin, jag har kunnat äta mer saker samt så har jag inte kräkts på jättelång tid. Vet att jag fortfarande har en lång väg att gå, men från att gå från sängliggande och övermedicinerad till ett rätt så aktivt liv nu så måste jag säga att hon räddade mitt liv.
Marta, 34 år

Tinnitusen förbättrad och jag är piggare

Min dotter övertalade mig att testa frekvensterapi hos Sofie mot min tinnitus. Blev glatt överraskad när ett av ljuden som piper i mina öron försvann redan efter första gången. Blev samtidigt mycket piggare sen vi dödade en av maskarna som parasiterade på mig. Skulle verkligen rekommendera att testa frekvensterapi hos Sofie, var mycket tveksam till en början men måste säga att det funkar.
Bozena, 57 år

Jag blev av med migränen

Skulle definitivt rekommendera Sofies Frekvensterapi som håller till i Järfälla fick hjälp med min migrän, känner mig piggare och gladare. Personligt och proffsigt.
Patrik, 39 år

Hopplösheten är bytt mot framtidskänsla

När jag kom till Sofie var jag svag och kunde inte utföra en minsta ansträngning utan att spendera de kommande dagarna åt att återhämta mig. En lugn promenad på 20 minuter kunde rendera i total utmattning och yrsel i flera dagar. Utmattningen var både mental och fysisk. Jag har även haft enorma problem med magen och matkänslighet som ledde till att jag förlorade 15kg ofrivilligt. Utöver “ Har lidit av allt detta under tre år och har provat på allt mellan himmel och jord för att få ordning på hälsan utan resultat, tills jag kom till Sofie. Efter första behandlingen fick jag genast mer energi och nu – en och en halv månad senare – känner jag mig starkare fysiskt. De sängliggande dagarna är som bortblåsta och jag känner att återhämtningen börjar närma sig mot en mer normal nivå. Jag har även blivit mentalt starkare. Hopplösheten jag kände är utbytt mot en positiv framtidskänsla. Dock är nog den största – och kanske viktigaste – förbättringen att jag har blivit mycket mer stresstålig. Psykisk stress som kunde ta mig allt från flera timmar till ett helt dygn att återhämta mig från kan jag nu återhämta mig från efter endast en stunds vila, ibland så lite som någon minut.

Allt detta tack vare att Sofie hjälper till att avlasta min kropp från allt det oönskade som upptäcktes samt att hon har behandlar de åkommor som var kända sedan tidigare. I och med att vissa behandlingar har gett omedelbar förbättring medan andra har krävt – och fortfarande kräver – fler behandlingar har jag lärt mig att känna min kropp bättre. Jag kommer definitivt att fortsätta att besöka Sofie och jag kan inte komma på någon anledning till att någon annan inte skulle göra likadant.
Marcos, 28 år

Fibromyalgi samt sköldkörtelproblem

Jag är mycket nöjd att gå hos Sofie, tycker det händer saker hela tiden och nu efter ett par gånger så känner jag mig piggare och lättare i kroppen.
Jag har fibromyalgi samt sköldkörtelproblem och haft det länge. Jag har gjort en massa olika behandlingar och tagit tillskott, örter, ändrat kosten m.m.
Det har gjort en hel del men det är nu med frekvensbehandlingen som jag verkligen känner skillnad. Jag är så tacksam för det och kan varmt rekommendera Sofie som också är en varm och ödmjuk kvinna som tar hand om dig på bästa sätt.
Janet 60 år
  

Sockersug har försvunnit i takt med att parasiter dött

Sedan jag började gå hos Sofie har jag blivit mycket piggare och det känns generellt som om jag har mer flyt i livet. Sockersug har försvunnit i takt med att parasiter dött och jag klarar av mer stimuli, blir inte lika trött och har mindre behov av att vila. Det är också väldigt kul att kunna se svart på vitt vad som försvunnit och att nivåer av olika dåliga organismer blivit lägre. Den ökade energin är guld värd!
Lia 25 år

Veckan efter behandlingen kom det ut döda maskar efter ett toalettbesök!

Jag fick kontakt med Sofie via en grupp på Facebook. Jag har länge varit intresserad av hälsa och näringslära men aldrig tagit mig tid att ta reda på hur det står till i just min kropp. Dessutom har jag diagnostiserats med borrelia två gånger i mitt liv och även fast jag inte har några speciella symtom har jag alltid undrat om jag har något kvar av sjukdomen. När jag kom till Sofie satte vi direkt igång att scanna min kropp och hon hittade bland annat parasiter som kommer från griskött. Hon gjorde även en scanning för borrelia och hittade ingenting, vilket kändes jätteskönt. Veckan efter behandlingen kom det ut döda maskar efter ett toalettbesök! Det var rätt äckligt men verkligen ett kvitto på att behandlingen fungerade. Dock ”råkade” jag äta en korv efter detta och på nästa besök visade det sig att jag hade högre värde av en parasit än innan. Sofie berättade att denna parasit verkligen finns i griskött. Hon behandlade för parasiter igen och nu har jag slutat med griskött för gott! Jag är glad att jag fått kontakt med Sofie och kommer fortsätta med regelbundna besök hos henne för att hålla koll på min kropps mående. Frekvensterapi är verkligen ett enkelt, smärtfritt och effektivt sätt att hålla sig frisk, vilket för mig är en hög prioritet!

Emelie 30 år

 

Fick diagnosen KOL

Jag kan varmt rekommendera denna behandling. Jag har fått diagnosen kol av vårdcentralen och efter några behandlingar hos Sofie så är symtomen borta.

Nils 69 år

 

Fick ut långa bandmaskar

Jag gick till Sofie då jag under lång tid lidit av hjärndimma, orkeslöshet, ont i bihålorna med mera. Redan efter första behandlingen kände jag mig klarare i huvudet och trycket i bihålorna minskade. Sofie kunde även se att jag hade bandmask. Efter några behandlingar kunde jag se delar av masken i toaletten. Då jag hade mycket som belastade kroppen behövde jag behandla ganska många ggr. Jag hyrde då en Compact av Sofie så att jag kunde behandla hemma själv. Smidigt och billigare i längden. Sofie är väldigt trevlig och omtänksam. Jag kan varmt rekommendera frekvensterapi.

Anonym kvinna – 30 års åldern